Фирмата ни Стардор ООД от 2007г е на българският пазар за блиндирани и интериорни врати. Предлагаме на клиентите си блиндирани и интериорни врати отличаващи се с здравина, забележителен дизайн, високо качество както и по отношение на достъпните цени. Богат асортимент от актуални и постоянно допълващи се нови модели, наличен в нашите магазини и складове. Работим с екип от компетентни служители, които се стараят да обслужат максимално бързо и безупречно клиентите ни.

Блиндираните ни врати са с уникален дизайн, здрави и плътни с множество надеждни заключващи системи, за да гарантират сигурност и защита на Вашият дом или офис. Интериорните ни врати са качествени и стилни. Благодарение на тях интериорът на дома Ви ще изглежда модерен и уютен.

Със своят дългогодишен опит Стардор ООД се е наложил на българския пазар на врати, стремейки се да удовлетвори индивидуалните нужди на клиентите си по най-добрия и компетентен начин. Продължаваме да разширяваме нашата дейност, откривайки нови магазини, складове и набирайки партньори из цялата страна.

Ако се питате защо да изберете нас? Отговорът е ясен : Защото ние се стремим да отговаряме на нуждите на многобройните ни клиенти с конкретни решения и индивидуални проекти съобразени с тях. Предлагаме им блиндирани и интериорни врати изработени с гаранция за качество, сигурност и стил.