За нас

Качество,класа,комфорт !

Фирма „СТАРДОР“ ООД – е представител на Стар Челик Капъ блиндирани врати,които ви осигоряват съвременен дизайн,уют и комфорт.

Предимството на нашите врати е ,че са готови на склад ,монтаж до 24 часа ,покриват всички критерии,изискване и вкус.

Фирмата е тясно специализирана в проектиране, изработка и монтаж на интериорни и екстериорни врати от MDF, врати с чупещи се крила – тип хармоники,плъзгащи врати,ламинатни врати,лакирани врати,фурнировани врати, врати Крафт Мастер, врати от масивна дървесина.
Предимството на интериорните врати , произведени от СТАРДОР ООД , се състои в това , че ние можем да произвеждаме всякакъв вид нестандартни врати и нестандартни размери.

Със своя дългогодишен опит и висококвалифициран персонал фирмата се е наложила с високо качество на изпълнение, качествени материали и конкурентно достъпни цени на всички врати.

“СТАРДОР“ ООД се грижи за клиентите си, консултира ги и създава продукти съoбразени със специфичните им изисквания.
СТАРДОР ООД гр. Варна е една от водещите фирми във търговията на блиндирани и интериорни врати на българския пазар, и доказа, че е желан надежден партньор в работата си с инвеститори, строителни фирми и крайни клиенти.
Фирмата разшири дейността си с производството на български блиндирани врати, интериорни врати.
СТАРДОР ООД обединява класика,клас ,качество,комфорт ,стил, изискан дизайн и уникалност. Изработени с особено внимание вратите ни ще превърнат дома ви в уникално място, където да се наслаждавате на радостите от живота.

Направете Вашият избор между множеството различни модели на блиндирани и интериорни врати, направени специално за Вас.